Корисни совети

Почитувани клиенти,

 

Водени од желбата да допринесеме за правилно и потполно користење на Вашит кујнски апарати, создадовме специјална рубрикаКорисни совети.

Се надеваме дека дадените информации ќе дадат одговори на вашите барања кои се поврзани со ефективното функционирање на електро апаратите во Вашата кујна.

Веруваме дека советите на нашите консултанти ќе ви помогнат да ја откриете удобноста и комфорот на апаратите од EUROLUX, FABER, NARDI и LINO.


Аспиратори
Мултифункционални фурни
Вградливи плочи
Машини за мие
ње садови
Машини за пере
ње
Содопери од композитни материjли
Куjнска мелница за отпадоци
Вградлива сецалка