Нова промоција-од 01.07.2012 / 03.07.2012

СКОЛЕКС стартува своја нова промоција, која е впечатлива со голем избор на аспиратори,уреди за вградување и садопери од трговските марки FABER,EUROLUX и LINO.Новата промоција е на сила од 01.07.2012г и содржи 34 промотивни уреди, кои се одбрани со исклучително добар сооднос цена-количина.Во промотивниот флаер ќе откриете за прв пат посебен дел „Нови предлози со атрактивни цени“ - и во него се преставени уреди, кои што СКОЛЕКС за прв пат ги предлага на своите клиенти.Најнови прелози се: нова генерација луксузен аспиратор за целосно вградување на FABER,бели сензорски плочи,садопер под плотна и други иновантни продукти.

Сите наши лојални клиенти, кои ќе купат комплет од аспиратор,плоча и фурна по избор од промоцијата или целата гама на производи на фирмата СКОЛЕКС, има специјален подарок -полна 5-годишна гаранција OPTIMUM за секој електроуред од закупениот комплет.Со секој пакет, корисниците добиваат и персонална VIP карта со 5-годишен рок на валидност за експресно сервисно обслужување на територијата со специјализираните единици на SKOLEKS Service. Дополнителна предност за лојалните клиенти е можноста за дополнително купување на уреди по нивен избор со полна 5-годишна гаранција OPTIMUM за целиот рок на валидност на персоналните VIP карти.

Новиот промотивен флаер на СКОЛЕКС можете да ја разгледате на нашиот сајт, како и во фирмите за мебели специјализираните студиа за услужување на кујни по индивидуален проект на целата територија.