Модел: HOO-B GLASS BK A52

HOO-B GLASS BK A52
Црно стакло 81.490 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 600 m3/h
 • Енергетска класа - А+
 • Нај-нова генерација BRUSHLESS мотор
 • Сензорско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 62 dB(A)
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 90 x 520 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • WATERPROOF - водоотпорен
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • Одложено исклучување до 30 мин.
 • Индикатор за нечисти филтри
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 3490 ден
 • Декоративна правоаголна решетка за работа во режим на филтрирање - 10790 ден

Дополнителна информација за производот

Комбинирај со