Модел: Комплет решетка за ѕид, конектор и телескопска цевка

Комплет решетка за ѕид, конектор и телескопска цевка
Бел 1.590 ден

Спецификација за производот

  • Код.: - 4021073

Дополнителна информација за производот

Телескопска цевка 420мм - 620 мм