Модел: HBEI TC2B FV

HBEI TC2B FV
Црно стакло 12.990 ден
 13.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Индукциона стаклокерамичка плоча
 • Преден фасет
 • One Touch сензорско управување
 • POT Detection технологија
 • Ultra Boost – функциjа за забрзување
 • Самоисклучувачки и сигнализирачки Cooking Timer
 • Функција Интелигентна пауза
 • Степени на моќност - 9
 • Child Lock заштита за деца
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Димензии: - 290x520 мм
 • Максимална моќност P (макс) - 3,6 W
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .

Дополнителна информација за производот