Модел: PL3 TC4 MAX V

PL3 TC4 MAX V
Црно стакло 13.490 ден

Спецификација за производот

 • Стаклокерамичка плоча
 • Сензорско управување
 • Самоисклучувачки и сигнализирачки Cooking Timer
 • Брзи грeјни зони - 4
 • 1 раширена двојна зона
 • 9 степени на моќност
 • Функција исклучување за безбедност
 • Child Lock заштита за деца
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Функција брзо загревање
 • Димензии: - 590x520 мм
 • Гаранциjа 36 месеца

Дополнителна информација за производот