Модел: ECH4 TC3 FV

ECH4 TC3 FV
Црно стакло 9.590 ден
 13.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Стаклокерамичка плоча
 • Преден фасет
 • One Touch сензорско управување
 • Индивидуално програмирање на секоја зона
 • Самоисклучувачки и сигнализирачки Cooking Timer
 • Брзи грeјни зони - 3
 • 1 раширена двојна зона
 • Степени на моќност - 9
 • Quick Heating - Функција брзо загревање
 • Child Lock заштита за деца
 • Функција исклучување за безбедност
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Димензии: - 290x520 мм
 • Гаранциjа 36 месеца

Дополнителна информација за производот