Модел: FL2 F5PG WH

FL2 F5PG WH
Бело стакло 13.590 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Мултифункционална фурна
 • 5 функции
 • Дигитален тајмер
 • Втиснувачки копчиња Push buttons
 • Енергетска класа А
 • 1 длабока тавичка + 1 решетка
 • Бело стакло
 • Димензиja – 60 cm
 • Гаранциja - 60 месеца
 • 70L MAX обем
 • Врата од цело внатрешно стакло
 • Отстранливо внатрешно стакло за лесно чистење
 • Странични решетки - 11 позиции
 • Каталитичка плоча – задна
 • Easy to Clean - Лесен за чистење емајл
 • Тангенциален разладувачки вентилатор

Дополнителна информација за производот