Модел: REX

REX
6.950 ден

Спецификација за производот

  • QUARTZGRANIT - Количина во магацин
  • QUARTZGRANIT бои No - 710 / 601 / 220 / 120 / 111 / 110
  • .
  • Гаранциja 24 месеца

Дополнителна информација за производот