Модел: IBIS PLUS

IBIS PLUS
5.990 ден

Спецификација за производот

  • NANOGRANIT - Количина во магацин
  • NANOGRANIT бои No - 99 / 97 / 93
  • .
  • Гаранциja 24 месеца

Дополнителна информација за производот