Модел: MOSTAR

MOSTAR
 
MOSTAR
10.990 ден
MOSTAR – UNIGRANIT 40 / 43 / 48 / 68
10.990 ден

Спецификација за производот

  • UNIGRANIT - Количина во магацин
  • UNIGRANIT бои No - 73 / 79 / 68 / 48 / 43 / 40
  • .
  • Гаранциja 24 месеца

Дополнителна информација за производот