Модел: GALILEO BK GLASS A83

GALILEO BK GLASS A83
Црно стакло 136.990 ден
 138.590 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 700 m3/h
 • Енергетска класа - A+++
 • Нај-нова генерација BRUSHLESS мотор
 • Сензор со лизгач
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 66 dB(A)
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 83 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Автоматско вклучување
 • Boost – Двойно усилена аспирация
 • Интензивна аспирација
 • WATERPROOF - водоотпорен
 • .
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ИНДУКЦИСКА ПЛОТНА
 • Димензии на производот (Д х Ш) - 830x520 mm
 • Димензии на отворот во работната плоча (Д х Ш) - 802x492 mm
 • Индукционни зони - 4
 • Сензор со лизгач
 • Максимална моќност P (max) - 7400
 • Напон - 220–240 V
 • Тајмер – 1–95 min.
 • Booster – забрзано загревање
 • Автоматско исклучување
 • Заштита од прегревање
 • Защита срещу висока сила на тока и пренапрежение
 • Container detection систем
 • Функција за безбедност – автоматско исклучување
 • Заштита за деца

Дополнителна информација за производот