Модел: FLEXA 500

FLEXA 500
 
FLEXA 500 X А60 - 60 см
Сивa / инокс 7.100 ден
FLEXA 500 X А90 - 90 см
Сивa / инокс 7.990 ден
FLEXA 500 W А60 - 60 см
Бел 6.750 ден
FLEXA 500 BK А60 - 60 см
Црн 6.750 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 500 m3/h
 • Двотурбински мотор
 • Електромеханичко управување со SG лизгачи
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 54 dB(A)
 • Халогено осветлување - 2x28 W
 • Осветлување - 2x28 W
 • Енергетска класа - E
 • Димензии - 60, 90 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Нова генерациjа на турбина
 • Конструкција со подобрени карактеристики
 • Телескопско извлекување на панелот
 • Двојно извлекувачки метален филтер
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 750 ден

Дополнителна информација за производот

НАJПРОДАВАНИОТ АСПИРАТОР ЗА ВГРАДУВАЊЕ!