Модел: MAXIMA ECO EV8 WH A60

MAXIMA ECO EV8 WH A60
Бел 9.690 ден
 11.250 ден

Спецификација за производот

 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 640 m3/h
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • Електромеханичко управување со SG лизгачи
 • LED осветлување - 2x4 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - B
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Нова генерациjа на турбина
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 1550 ден
 • Високоефективен филтер од активен јаглен - 4050 ден
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 6590 ден
 • Комплет за далечински мотор - 9300 ден

Дополнителна информација за производот