Модел: HST 60

HST 60
 
HST 60 X
Инокс/сивa 3.590 ден
 3.990 ден
HST 60 W
Бел 2.990 ден
 3.590 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 291 m3/h
 • Двотурбински мотор
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 53 dB(A)
 • LED осветлување - 2x3 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - D
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Телескопско извлекување на панелот
 • Двојно извлекувачки метален филтер
 • Вклучена неповратена клапна
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 800 ден

Дополнителна информација за производот