Модел: HBI A60

HBI A60
 
HBI LG A60
сив 5.990 ден
HBI W A60
Бел 5.990 ден
HBI X A60
Инокс 6.150 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 420 m3/h
 • Двотурбински мотор
 • Електромеханичко управување со SG лизгачи
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 54 dB(A)
 • Халогено осветлување - 2x28 W
 • Иноксни - касетни филтри
 • Енергетска класа - E
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Конструкција со подобрени карактеристики
 • Телескопско извлекување на панелот
 • Двојно извлекувачки метален филтер
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 750 ден

Дополнителна информација за производот