Модел: ENERGY PLUS A60 X

ENERGY PLUS A60 X
Сивa / инокс 11.590 ден
 14.150 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 754 m3/h
 • Енергетско ефикасен двотурбински мотор
 • Сензорско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 57 dB(A)
 • LED осветлување - 2x1 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - C
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Одложено исклучување до 15 мин.
 • Конструкција со подобрени карактеристики
 • Телескопско извлекување на панелот
 • Двојно извлекувачки метален филтер
 • Интензивна аспирација
 • Функција КОМФОРТ 24 часа
 • Вклучена неповратена клапна
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 800 ден

Дополнителна информација за производот